De dreun van afgelopen zaterdag galmt nog steeds na in Dronten. 

Wat waren de mannen van trainer Posthuma dicht bij een fantastisch resultaat tegen titelkandidaat Quick ’20! De 90e minuut liep en er stond een 1-0 voorsprong op het bord. Nog even volhouden……


Quick ’20 begon te drukken, asv Dronten liep achteruit en helaas moesten de Drontenaren de 1-1 incasseren, zuur, maar alsnog een prima resultaat. En toen…..Raven pakte in korte tijd twee keer geel en kon vertrekken en in de dying seconds scoorde Quick ook nog de 1-2! Zucht……


Met die nare smaak in de mond bereidt asv Dronten zich voor op de wedstrijd tegen ‘Kowet’ uit Kampen. 

En ook aan de wedstrijd tegen Go Ahead in Kampen heeft Dronten een nare nasmaak over gehouden. Dronten stond 0-1 voor, leek ook die wedstrijd over de streep te trekken, maar kreeg door een zondagsschot van Veldman de deksel op de neus. Pijnlijk!


Maar goed, in het verleden behaalde resultaten…..hopelijk heeft de staf van Dronten de koppies leeg kunnen krijgen en is er nieuwe energie richting zaterdag! Want winst is het enige wat telt. 

Met winst zijn er nog kansen, bij verlies moest asv Dronten toch wel angstvallig naar de ploegen achter zich gaan kijken. Want KHC, Go Aheadkampen en Noordscheschut liggen op loer en ruiken bloed!


We hopen dat dit ons vlaggenschip meer dan motiveert vol voor de winst te gaan aanstaande zaterdag!


De wedstrijd op het burgemeester Dekker sportpark vangt om 14:30 uur aan


AvL