Er was het ongelooflijk balen na de wedstrijd van Quick ’20. Er was sikkeneur en chagrijn na de afslachting en de wanvertoning tegen Go Aheadkampen en er was voorzichtig hernieuwd optimisme na het gelijke spel tegen Hulzense Boys. 

En als we naar de tegenstander van aanstaande zaterdag kijken, is een beetje relativering op zijn plaats.


Want waar asv Dronten als promovendus even moest afhaken bij de bovenste drie ploegen, is het sv Epe dat al het hele seizoen onderaan  bungelt en daar waarschijnlijk ook niet weg gaat komen. En als we het dan hebben over ‘de hoek waar de klappen vallen…..’ moet sv Epe de laatste weken ivm blessures een beroep doen op spelers uit Epe 2, 3, Epe -019 en zelfs uit Epe -017.


Dan mogen we als asv Dronten toch zeggen, dat we het nog altijd heel goed doen als nieuwkomer in de eerste klasse.


En toch, je wil als sportman altijd het hoogst haalbare en gelukkig zijn er nog 7 wedstrijden om te laten zien, dat er van alles mogelijk is! En met wedstrijden tegen WHC, SVZW en KHC in het verschiet kan asv Dronten laten zien, dat het geen eendagsvlieg is en dat het alles in zich heeft om stappen te zetten!


Het zal opnieuw kijken worden aanstaande zaterdag, hoe het staat met de ziekenboeg van asv Dronten. Trainer Posthuma heeft al meermalen een beroep moeten doen op jeugdspelers, die het overigens prima deden, maar de hoop is, dat enkele sterkhouders snel weer terugkeren om zo een mooi slot te breien aan dit toch prima seizoen tot nu toe!


De wedstrijd aanstaande zaterdag op het burgemeester Dekker sportpark vangt om 14:30 uur aan.


AvL