asv Dronten neemt het aanstaande zaterdag op tegen koploper VRC in Veenendaal. In deze gekke week, waarin bekend werd, dat de komende drie weken supporters niet welkom zijn langs de lijn, zal asv Dronten de goede wedstrijd van afgelopen zaterdag vervolg moeten gaan geven.


asv Dronten startte teleurstellend tegen de Veensche Boys, maar vorige week herstelden de Drontenaren zich uitstekend. VV Lunteren werd compleet van de mat gespeeld en de 4-0 deed geen recht aan het krachtsverschil. asv Dronten had met wat meer precisie de dubbele cijfers kunnen halen.
Dit gebeurde niet, maar het vertrouwen is weer terug en asv Dronten hoopt dan ook, in een waarschijnlijk wat troosteloos decor, VRC de eerste nederlaag van het seizoen toe te dienen.


Bij asv Dronten zagen we vorige week Martijn Timmer, Yordi Schols en Rihairo Meulens weer terugkeren. Met name laatstgenoemde liet zich in de 25 minuten speeltijd, die hij kreeg, op positieve wijze gelden. Met twee goals was hij verantwoordelijk voor het feit, dat asv Dronten afstand nam van vv Lunteren. Hopelijk heeft hij het ook zaterdag op zijn heupen. 


Twee ploegen met veel vertrouwen zullen a.s. de degens kruizen vanaf 14:00 uur op Sportpark Spitsbergen aan de Spitsbergenweg in Veenendaal.