Ja!!

De bal rolt weer. asv Dronten is de voorbereiding gestart en daar horen ook altijd de welbekende oefenpotjes bij.

De mogelijkheid voor trainer Posthuma om dingen te proberen en te kijken hoe zijn mannen er voor staan op weg naar de hervatting van de competitie tegen SVZW.

 

EHC Hoensbroek (1e klasse)

Afgelopen zaterdag speelde asv Dronten tegen EHC uit Hoensbroek. Een levendige wedstrijd, waarbij asv Dronten binnen het kwartier al op een 2-0 voorsprong kwam, door goals van Kevin van der Vlag en Jodi de Boer. 

Na een half uur deed EHC wat terug en bracht weer spanning door de 2-1 binnen te schieten, maar net voor de rust bracht Yanick Leichtenberg de marge weer naar 2. 3-1 ruststand. 

vlak na de rust leek EHC de wedstrijd weer helemaal spannend te maken, maar verder dan de 3-2 kwam het niet en zo won asv Dronten haar eerste wedstrijd na de winterstop.

 

Hatto Heim (2e klasse)

Afgelopen dinsdagavond nam asv Dronten het op tegen Hatto Heim. De 2e klasser uit Hattem.

Het basisteam bestond uit:

Verburg, Raven, Telgen, Brouwer, Kroes, de Boer, Timmer, Schols, Veldman, de Brons en van der Stoel.

Wissels:

Leichtenberg, Meulens, van der Vlag, Breukelman, Siebelink, Woertink, van Velthoven en Frankvoort. 

 

De eerste helft was weinig enerverend en vertelde geen groot verhaal. 

Aan het einde van de eerste helft was het Verburg, die prima uit zijn doel kwam en voorkwam, dat de doorgebroken spits van Hatto Heim kon scoren!

Het slotakkoord van de eerste helft was voor goudhaantje Yordi Schols: hij mocht aanleggen voor een penalty en schoot die beheerst binnen: ruststand 1-0

 

Begin 2e helft 5 wissels, waarbij nieuwkomer Dinand Woertink in de 54e minuut zich liet gelden en op aangeven van van der Vlag de paal raakte. 

van Velthoven verdedigde de tweede helft het doel en liet met een paar prima reddingen zien het keepen nog niet verleerd te zijn!

Na één van zijn reddingen in de 70e minuut, was het in de 71e minuut Rihairo Meulens die Jodi de Boer vond en laatstgenoemde rondde keurig af: 2-0 en dit was ook tevens de eindstand. 

 

Aanstaande zaterdag speelt asv Dronten aan de Strokelweg 5 in Harderwijk om 14:30 uur tegen de club van Jeremy de Graaf, VVOG.