het startschot heeft geklonken

Onder luid gejuich en applaus van veel enthousiaste ouders ging woensdag 11 januari de traditionele sponsorloop van de kinderen van asv Dronten van start. Met deze sponsorloop zamelen de kinderen geld in voor de organisatie van de DV Trading Voetbalkampen.

Meer dan 100 kinderen kwamen woensdag bijeen om het jaar sportief te beginnen. Mede dankzij enkele enthousiaste sponsors werden voor de teams met de hoogste opbrengst acht prachtige prijzen beschikbaar gesteld.

          

Na afloop van de sponsorloop vond direct de prijsuitreiking plaats.

De jongens van de JO9-3 wonnen de prijs om helemaal los te gaan bij Funzone Avontura. De JO8-1 won een teamuitje naar Het Grote Kabouterbos in Dronten, deze sponsor verwent de jongens met pannenkoeken en limonade. Funzone ontvangt de meiden van de MO13-1 om gezellig te gaan bowlen en de jongens van de JO10-2 gaan zwemmen bij Optisport Blitzkids. Tenslotte gaan de jongens van de JO13-3 met z’n allen naar Zwaan Buitensport voor een heuse Survival Adventure. 

Dan de drie hoofdprijzen voor de teams met de allerhoogste opbrengst, de jongens van de JO11-1 wisten beslag te leggen op een teamuitje naar een thuiswedstrijd van FC Almere City.

De meiden van de MO11-1 gaan naar een thuiswedstrijd van PEC Zwolle. 

De absolute hoofdprijs is een geheel verzorgd teamuitje naar een thuiswedstrijd van sc Heerenveen, compleet met patat en limonade. Deze prijs is beschikbaar gesteld door MOORE MTH Accountancy en is uiteindelijk gewonnen door het team van de JO12-1. Met hun inzet en enthousiasme is een fantastisch bedrag opgehaald en daarmee hebben ze dit teamuitje dik verdiend.

de winnaars

Namens de organisatie van de DV Trading Voetbalkampen willen we alle deelnemers, hun ouders/verzorgers, de sponsors en ASV Dronten bedanken voor hun inzet en ondersteuning.

Veel voetbalplezier toegewenst aan iedereen.

 

Met vriendelijke groet namens de organisatie,

Mario van Ginkel

asv Dronten

voetbalkamp asv Dronten

 

https://www.asvdronten.nl

voetbalkamp@asvdronten.nl