Dronten maakt zich op voor de eerste van drie finales.

Aanstaande zaterdag 21 mei 14:30 uur trapt asv Dronten af voor de thuiswedstrijd tegen OWIOS. 

OWIOS, van oudsher een ploeg die het gras opvreet en alles geeft, speelde zich vorige week veilig door een overwinning tegen AVW ’66. Kortom OWIOS hoeft niet zo nodig. Maar een ploeg die vrijuit kan voetballen, kan natuurlijk gekke sprongen maken.

asv Dronten is gewaarschuwd!


De eerste van drie finales. Finales waarbij asv Dronten alles in eigen hand heeft. 3 punten voorsprong op Batavia ’90 en een veel en veel beter doelsaldo.

Vorige week een zinderende polderderby, waarbij Dronten de gelukkigste was. Dat Jodi de Boer de penalty pas in de rebound binnenschoot maakte de spanning alleen nog maar groter. En maakt nu, dat asv Dronten op meer dan pole-position staat. 


Martijn Timmer zal 2 van de laatste drie duels helaas toe moeten kijken. Dit seizoen zeer sterk spelend en eigenlijk altijd één van de sterkhouders van het team van Posthuma en Rijneveld kreeg vorige week rood en is twee wedstrijden geschorst. Verder lijkt asv Dronten de apotheose van deze competitie met een zo goed als fitte selectie in te kunnen gaan!


We hopen op heel veel publiek, die asv Dronten komen steunen op weg naar hopelijk een prachtig slot van de strijd om het kampioenschap in de 2e klasse G.


asv Dronten – OWIOS zaterdag 21 mei aftrap: 14:30 uur op het burgemeester Dekker sportpark te Dronten.


AvL