We zijn blij te kunnen melden dat Dylan van der Stoel heeft besloten terug te keren naar asv Dronten! De talentvolle aanvaller doorliep de jeugd bij asv Dronten en werd halverwege het seizoen 2019/2020 overgeheveld vanuit de jeugd naar de eerste selectie. Daar was hij meteen al succesvol met een behoorlijk aantal treffers in competitieverband.

Dylan van der Stoel

In 2020 besloot Dylan de overstap te maken naar DVS 33 uit Ermelo, waar hij werd ondergebracht in de selectie O23. In zijn periode bij DVS heeft hij laten zien op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten te kunnen. Met het vertrek van Rihairo Meulens en Jeroen van der Meer was er aanvallende versterking nodig. Eerder legden we daarvoor al Maikel Bosch van Sparta Nijkerk O23 vast, nu hebben we met Maikel én Dylan er twee jonge, ambitieuze aanvallers bij zodat de formatie ook aanvallend weer op orde is!

We zijn blij dat we met Dylan weer iemand uit de eigen jeugdopleiding  hebben kunnen toevoegen aan de selectie, zodat deze een herkenbaar Dronter gezicht blijft behouden, aangevuld met enkele gerichte versterkingen van buiten.

 

Dylan, welkom terug en we wensen je veel succes en plezier terug in het groen witte shirt!

 

TC Senioren.