Het is een lastige en bizarre periode tegelijk. Ook voor het eerste elftal van asv Dronten. Na een uitstekende voorbereiding en een prima competitiestart worden de afgelopen weken nu ingevuld met alternatieve trainingen.

Nadat spelers en staf de afgelopen twee zaterdagen de jeugd onderhanden hadden genomen, door in samenwerking met de jeugdafdeling clinics te geven en oefenvormen en partijspelen te begeleiden, was het initiatief om ook onze sponsoren te steunen.

Zo werden er een viertal waardebonnen aangeschaft, die gewonnen konden worden tijdens het afleggen van een individuele circuittraining afgelopen dinsdag voor de spelers van het eerste elftal.

Zo gebeurde het dat Jeroen van der Meer, Florijn Diepstraten, Yordi Schols en Kevin van de Vlag als snelste vier spelers het parcours hebben afgelegd en de waardebonnen in de wacht hebben weten te slepen.

Jeroen van der Meer die als eerste van de spelersgroep, in recordtijd, het circuit wist af te leggen nam een waardebon t.w.v. €25,- in ontvangst.
Bij onze trotse hoofdsponsor SuperTank (en co-sponsor BOL van Staveren) kan hij zijn auto super goedkoop (af)tanken.
Onlangs werd de overeenkomst met de vereniging opengebroken en verlengd. Iets waar wij als club en dus ook als eerste elftal ontzettend trots op zijn!

Florijn Diepstraten, terug op het oude nest en dit seizoen overgekomen van Swift’64, kwam als tweede over de finish en nam een tegoedbon t.w.v. €25,- in ontvangst om gebruik te maken van de verschillende afhaalmenu’s bij horecaonderneming ’t Raedthuys. In ’t Raedthuys kan er worden genoten van overheerlijke wijnen, vele bieren van de tap en mooie whiskey’s. Maar ook van koude en warme maaltijden óf gewoon een lekkere snack!

Yordi Schols mag gebruik maken van een dinerkaart t.w.v. €25,- voor een heerlijk afhaaldiner bij restaurant Bistro Remke. In een gemoedelijke sfeer wordt de mogelijkheid geboden om heerlijk te lunchen, te dineren en te borrelen. Daar waar kwaliteit vooroploopt!
Helaas moeten beide horecaondernemingen uit Dronten, gelegen aan het Redeplein, voorlopig de deuren sluiten maar spelen zij goed in om van de behoefte te blijven voorzien.

Ook spits Kevin van de Vlag wist het parcours in successie af te leggen. Hij nam een waardebon t.w.v. €25,- in ontvangst om gebruik te mogen maken van de verse en ambachtelijke producten van Delvry uit Dronten. Delvry bezorgd verse producten uit de polder in heel Flevoland en nu ook zelfs in Kampen en Zwolle!

Naast het doen toekomen van deze huidige vier sponsoren is het voornemen om meerdere, zo niet alle sponsoren te ondersteunen de komende periode.

Het is een tijd waarin we ons aan strikte regels moeten houden, maar we nadrukkelijk op zoek zijn naar wat allemaal juist wél kan in Dronten. Laten we hopen dat we snel en gezond deze periode kunnen doorlopen om ook alle supporters van het eerste elftal weer onder ogen te mogen komen. En dat we na een mooie voetbalwedstrijd op de zaterdag samen een biertje kunnen drinken. Want één ding is zeker, onze missie leeft voort! Samen met jullie!

 

Tot snel!

 

Spelers en staf van asv Dronten 1