Kan het ook tè goed gaan……?

asv Dronten krijgt zaterdag bezoek van het ‘zwalkende’ AVW ’66 en met de cijfers die de Drontenaren kunnen overleggen, ben je al snel geneigd om een 1tje neer te zetten of zelfs in te zetten op een grote uitslag in het voordeel van asv Dronten. Dat gevaar ligt op de loer!

Trainer Posthuma kennende, zal hij de mannen duidelijk hebben gemaakt, dat te makkelijk denken, dodelijk kan zijn.


AVW ’66 is niet lekker begonnen aan de competitie. Met 8 doelpunten tegen en slechts 2 voor staat de ploeg na drie nederlagen op de 13e plek. En dat terwijl de bekerouverture nog reden tot hoop bood. AVW bekerde verder en liet zelfs het in de 1e klasse uit komende DTS uit Ede achter zich.

Daarom ligt er voor asv Dronten ook gevaar op de loer. AVW ’66 zal het goede gevoel van de bekerwedstrijden gaan zoeken en zal zeker met inzet en duelkracht proberen het goede spel van asv Dronten te ontregelen.


De Drontenaren draaien heerlijk. Kregen in de competitie nog geen doelpunt tegen en met name het spel van Yordi Schols valt op. Hij lijkt compleet ‘los’ te zijn en laten we hopen dat hij ook zaterdag het team op sleeptouw kan gaan nemen.

Daarnaast lijkt de verdediging inclusief keeper Bindenga een onneembare veste en doet ook de jonge garde het boven verwachting goed.


Smetje op alles was het uitvallen en naar nu blijkt, ernstig geblesseerd zijn van Kelson Raven. Hij komt naar alle waarschijnlijkheid deze competitie niet meer in actie. We wensen hem heel veel sterkte en hopen hem in het seizoen 22/23 weer terug te zien.


De wedstrijd aanstaande zaterdag start om 14:30 uur op het burgemeester Dekker sportpark.


AvL