De financiële administratie van onze vereniging is constant in beweging en in het afgelopen jaar hebben wij de nodige stappen gezet naar een verregaande automatisering van de gehele administratie. Dat was deels noodzakelijk om beter en sneller inzicht te verkrijgen in de financiële situatie van de vereniging, maar ook om processen binnen de gehele administratie te verbeteren.  

Om deze verbeterslag de komende tijd verder vorm te geven en ervoor te zorgen dat er steeds sneller een actueel beeld over de financiële situatie van de vereniging komt, zoeken wij een of twee enthousiaste administratieve medewerkers die de financiële commissie willen komen versterken.

Wat ga je doen?

 

Met jouw talent om te multitasken verricht je ten behoeve van de vereniging administratieve, ondersteunende, en voorbereidende werkzaamheden op het gebied van de financiële administratie. Hier komt jouw boekhoudkundige kennis van pas. Samen met de andere vrijwilligers van de financiële commissie verwerk je inkoopfacturen, codeert de facturen digitaal en stuurt ze naar de juiste budgethouder om ze te accorderen. Daarnaast verwerk je bankboekingen (alle bankrekeningen zijn automatisch gekoppeld in Exact Online) en bewaak je de debiteuren en crediteuren posities.

 

Omdat alles digitaal gaat beschik je over goede digitale vaardigheden.

We zijn op zoek naar:

 

  • Vrijwilligers met ervaring en kennis van het voeren van een (dagelijkse) administratie.
  • Vrijwilligers die het leuk vinden om bij te dragen in het proces om de administratie van onze vereniging volledig te digitaliseren en samen naar een hoger niveau te tillen.
  • De financiële administratie wordt in Exact Online verwerkt, dus kennis van dit pakket is uiteraard handig, maar niet strikt noodzakelijk.

Iets voor jou?

Ben je na het lezen enthousiast en wil je meehelpen aan de verdere invulling en verbetering van de financiële gang van zaken binnen onze mooie vereniging, reageer dan naar een van de onderstaande personen;

 

Harm Wierda (penningmeester) via de email financien@asvdronten.nl of op 06 – 4323 0446

Alexandra den Bakker (vrijwilligers coördinator) vrijwilligers-coordinator@asvdronten.nl