Het bestuur van asv Dronten is zeer verheugd te kunnen melden, dat de contracten van onze hoofdtrainer Patrick Posthuma, hoofd jeugdopleidingen Mark Leeflang (bovenbouw) en Wim Hagenbeek (onderbouw) met een periode van 2 jaar zijn verlengd. Aangezien wij zeer tevreden zijn over de samenwerking met Patrick, Mark en Wim, hebben wij hen een contractverlenging aangeboden, waar zij positief op hebben gereageerd. Dit betekent dat zij tot en met het seizoen 2022-2023 aan asv Dronten verbonden blijven.

Voorzitter Jan Bollemaat ondertekent het contract
Wim Hagenbeek en Mark Leeflang hebben hun contract ondertekend
Wim Hagenbeek, Patrick Posthuma en Mark Leeflang zijn tot 2022-2023 verbonden aan de vereniging

De contractverlenging is het gevolg van het duurzame organisatiebeleid dat het bestuur voor komende jaren heeft uitgestippeld. Samen met deze drie mannen, willen wij voortborduren op de ingeslagen weg. De contractverlengingen zorgen tevens voor rust en continuïteit.

Met Patrick hebben wij een jonge ambitieuze hoofdtrainer in huis, die goed past bij de visie van onze vereniging. De doelstelling blijft ongewijzigd: promotie naar de 1e klasse met een herkenbaar Drontens elftal.

Voor Mark en Wim blijft de ontwikkeling van onze jeugd het belangrijkste aandachtspunt. De belangrijkste missie voor Mark Leeflang en Wim Hagenbeek is om jonge spelers beter te maken. Daarnaast  is het onze ambitie om met de intensieve opleiding van onze jonge spelers, te zorgen, dat de jeugd op een zo hoog mogelijk niveau komt te spelen.

 

Prachtig nieuws in deze toch enigszins treurige tijd, waarin het voetballen op amateurniveau ver weg lijkt.

   

Bestuur asv Dronten