Jeremy de Graaf in zijn laatste wedstrijd tot nu toe voor asv Dronten

Met de terugkeer van oud jeugd en 1e elftal speler Jeremy de Graaf (32) krijgt de A – selectie van asv Dronten met ingang van volgend seizoen 23 – 24 een geweldige aanvallende kwaliteitsimpuls. De Graaf is een echte goaltjesdief en hoopt met zijn spel en doelpunten asv Dronten weer verder te kunnen helpen in de ontwikkeling naar een stabiele 1e klasser die meedoet in de strijd om de bovenste plaatsen in deze klasse. 

In 2011 verliet de Graaf asv Dronten om voor het in de hoofdklasse uitkomende VVOG te gaan spelen. Zijn talent werd op waarde geschat door trainer Dwight Lodeweges die hem van VVOG meenam naar eredivisionist Cambuur Leeuwarden. Helaas lukte het daar, mede door blessureleed, niet om echt door te breken in het 1e elftal. In seizoen 14 – 15 maakte hij de overstap naar het ambitieuze Spakenburg om vervolgens weer terug te keren naar VVOG. Daar haalde de Graaf weer zijn oude niveau en was hij een van de bepalende spelers die er voor zorgde dat de Harderwijkers promoveerden naar de 3e Divisie. Door zijn goede spel en zijn doelpunten kwam de Graaf in beeld bij een andere icoon in het topamateurvoetbal GVVV uit Veenendaal waar hij vervolgens voor 4 seizoenen in de 2e Divisie uitkwam. Aan het begin van seizoen 21 – 22 koos de Graaf om voor de 3e keer terug te gaan naar VVOG. Bij zijn vertrek, destijds, uit Dronten gaf de Graaf aan om ooit terug te zullen keren en deze woorden maakt hij nu waar door volgend seizoen de groen witte kleuren van asv Dronten weer te dragen. 

Contract ondertekening Jeremy de Graaf

Asv Dronten is blij dat er wederom een bekend Dronter gezicht terugkeert die met zijn doelpunten, talent en ervaring een impuls zal geven aan de  A -selectie van asv Dronten en hopelijk de jeugd van de club inspireert om hun talent te ontwikkelen om ook zo’n stap te kunnen maken in het (top) amateurvoetbal. Jeremy welkom terug en veel succes!

Bestuur en TC asv Dronten.