AVW ’66 uit Westervoort komt zaterdag op bezoek in Dronten. Op dit moment de te kloppen ploeg in de 2e klasse G.

Nadat de ploeg uit Westervoort op 19 en 26 oktober verloor van asv Dronten en Batavia ’90 lijkt er een knop te zijn omgezet! Er werd sindsdien 6x gewonnen, 1x gelijk gespeeld en slechts 1x verloren en misschien nog wel angstaanjagender, de ploeg krijgt vrijwel geen goals tegen. Op 23 november was de laatste keer dat er een goal viel in het eigen doel.

De laatste keer dat er werd verloren dateert al weer van 9 november 2019.


asv Dronten zal de lijn die het heeft ingezet door willen zetten. Er werd gewonnen van 1e klassers Nunspeet en Doskampen en daarna werden in de competitie FC Horst en FC Dinxperlo ruim verslagen!


Er ontstaan steeds meer contouren van een ploeg, die weet wat het aan elkaar heeft en waarin ‘nieuwelingen’ moeiteloos inburgeren. Zo speelt Dylan van der Stoel alsof hij nooit anders heeft gedaan. Heeft Nick Siebelink zich in het team gespeeld en lijkt de tandem op het middenveld: Schols, de Boer, Raven niet te stoppen!

Ook achterin een stevig en voetballende tandem met Braam en Rik Breemhaar. Alex Bindenga staat het hele seizoen al zijn mannetje en verlengde zijn contract. Daarnaast kwam deze week het mooie nieuws binnen, dat oud-gedienden Kevin vd Vlag en Laurens Brouwer terugkeren op het nest!


Er heerst rust bij asv Dronten en daarnaast heel veel positiviteit. Het feit, dat er spelers terugkeren, zegt iets over de aantrekkingskracht en zegt iets over de doortastendheid van de TC.


Ook is het mooi te zien, dat Dirk van Driest vorige week weer plaats nam op de reservebank, we hopen hem snel weer binnen de lijnen te mogen aanschouwen!


Aanstaande zaterdag 14:30 uur is de aftrap van asv Dronten – AVW ’66 een duel tussen twee ploegen in vorm, AVW ’66 kent deze vorm al van voor de winterstop en lijkt niet te verslaan en asv Dronten lijkt weer terug op de goede weg.

Alles aanwezig voor een hele mooie wedstrijd! We zien u dan ook heel graag op zaterdagmiddag aanstaande op het burgemeester Dekker sportpark in Dronten!