In de afgelopen maanden hebben we met enige regelmaat een update gegeven rondom de selectie van het eerste elftal voor komend seizoen. Na het fantastische kampioenschap en het grote feest dat daarna volgde, gaan we nu richting het einde van het seizoen. Ten opzichte van onze laatste update zijn er nog drie laatste wijzigingen te melden in de samenstelling van de selectie voor komend seizoen:

Rihairo Meulens blijft bij asv Dronten!

  

Allereerst het mooie nieuws dat Rihairo Meulens ook volgend seizoen nog in het groen wit van asv Dronten te bewonderen zal zijn! Na een lange periode van blessures en ziekte heeft Rihairo de afgelopen maanden de draad weer opgepakt en zijn toegevoegde waarde laten zien voor de selectie, zowel binnen als buiten het veld. Ook vanuit de staf en selectie werd deze waarde nadrukkelijk aan ons doorgegeven. We zijn daarom alsnog met Rihairo in gesprek gegaan voor het komende seizoen. We zijn het daarbij eens geworden over de voorwaarden en zijn blij te kunnen melden dat Rihairo met veel plezier ook komend seizoen onderdeel zal uitmaken van de selectie! Hierbij zullen zijn kwaliteiten en ervaring goed van pas komen in de eerste klasse. Rihairo, fijn dat je blijft en heel veel succes en plezier, ook komend seizoen bij asv Dronten!

Sean Stenekes vertrekt naar Swift ‘64

Zoals al bekend is gemaakt in de media, heeft Sean Stenekes besloten een punt te zetten achter zijn periode bij asv Dronten. Zoals hij zelf met de nodige humor aangaf  “stoppen op je hoogtepunt”.  Sean gaat voetballen bij de buren van Swift ’64 waar hij geen onbekende is. Sean: dank voor jou mooie bijdrage aan het topseizoen voor asv Dronten en veel respect voor de manier waarop je in de slotfase van het seizoen je mannetje stond toen het er écht om ging! We wensen je veel succes en plezier in Swifterbant!

Jordan Frankvoort (Sparta Nijkerk O19-1) sluit aan in de voorbereiding

Onlangs werd contact met ons opgenomen vanuit Jordan Frankvoort, speler bij de O19-1 van Sparta Nijkerk. Jordan gaf aan een goed gevoel te hebben bij de vereniging asv Dronten en daar graag een kans te willen om zich te bewijzen voor de eerste selectie. Na twee positieve gesprekken met TC en hoofdtrainer Patrick Posthuma heeft Jordan de knoop doorgehakt en heeft hij overschrijving aangevraagd naar asv Dronten. Jordan kan op meerdere posities in de verdediging en op het middenveld spelen. Afgesproken is dat Jordan in de voorbereiding een kans krijgt om te laten zien wat hij in huis heeft, en dat hij in die periode zal aansluiten bij de eerste selectie. Jordan: welkom bij asv Dronten en veel succes en plezier bij onze club!

Daarmee is de selectie en staf definitief rond en kunnen we deze zomer terugkijken op alle mooie momenten uit het afgelopen seizoen én ons verheugen op een mooi seizoen in de eerste klasse!

 

We wensen iedereen een fijne zomer toe en tot in het nieuwe seizoen!

 

TC Senioren.