In een aantal tussentijdse berichten hebben we al eerder aangegeven dat bijna de gehele eerste selectie doorgaat bij asv Dronten in het komende voetbalseizoen. Hetzelfde geldt ook voor de voltallige staf.

Bas Maljaars
Bas Maljaars

Alleen met Bas Maljaars en Dirk van Driest duurde het wat langer voordat daar duidelijkheid over was. Beiden zijn gaan studeren in Amsterdam en het was even puzzelen om te kijken of dit qua tijd en vervoer te combineren was met voetballen in Dronten. Afgelopen week zijn daar knopen over doorgehakt. Het resultaat daarvan is dat Bas besloten heeft door te gaan bij asv Dronten en dat Dirk zal voetballoopbaan zal gaan vervolgen in Amsterdam. Bas: fijn dat je blijft, en veel succes en plezier het komende seizoen bij asv Dronten! En Dirk: we willen je bedanken voor je prima bijdrage in de stappen die we de afgelopen seizoenen hebben gemaakt met onze selectie! Heel veel succes en plezier bij je nieuwe vereniging in Amsterdam, en we blijven je volgen, dus wellicht tot ziens!

Dirk van Driest

Zoals vermeld hebben we met de komst van  Niek Telgen de opengevallen plek in de selectie ingevuld, die daarmee in principe compleet is.

   

We hopen als TC dat we komende zomer weer de opmaat mogen meemaken voor een nieuw voetbalseizoen waarin we weer kunnen gaan genieten van een sterke en brede eerste selectie van onze club!

 

TC Senioren.