Deze maand wordt feest gevierd bij Bouwcenter Concordia Dronten! Het bedrijf werd op 26 maart 1906 officieel opgericht in Meppel en kreeg bij haar 100-jarige jubileum het predicaat Koninklijke Hofleverancier. Door de jaren heen breidden de werkzaamheden zich uit van betonfabriek naar dé totaalleverancier van hout- en bouwmaterialen. In 2018 werd de vestiging in Dronten overgenomen.

Wij voorzien de regio Dronten en omstreken al jaren van hout en bouwmaterialen, zoals Dronten de voetballers voorziet van asv Dronten.

 

Bouwcenter Concordia biedt de professionele vakman én de zelfbouwer alles op het gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. Met grote voorraden, snelle levering en aanvullende services word je als klant volledig geholpen. De prefab services helpen de aannemers die worstelen met personeelstekort. Materialen worden op maat gemaakt in onze eigen schaverij. Bovendien onderneemt Concordia met oog voor de omgeving. Samen met onze klanten zetten we in op duurzaam/circulair bouwen en renoveren met het gebruik van slimme materialen die het milieu zo min mogelijk belasten en een lange levensduur hebben.

     

Bouwcenter Concordia Dronten is al 10 jaar sponsor van asv Dronten, omdat wij het belangrijk vinden om de lokale vereniging te sponsoren en wij voetbalfanaten zijn. Één van onze medewerkers heeft voor de club gevoetbald, wat de stap een stuk kleiner maakte natuurlijk.

Meer over de historie van Concordia Bouwcenter vind je hier: https://www.bouwcenter.nl/concordia/acties/nieuws/nv-concordia-115-jaar/