Beste leden, 

   

De zaterdagen bij asv Dronten zijn helaas niet meer hetzelfde als voor de Covid19-uitbraak. Helaas ziet het er ook niet naar uit dat dit op korte termijn zal terugkeren. Wel kunnen wij ons best doen om de zaterdagen op sportieve vlak weer invulling te geven.  

Nu door de avondklok ook de trainingstijden zijn beperkt tot 20:00 uur hebben wij als club besloten om alle teams vanaf 20 maart 2021 in de gelegenheid te stellen om op zaterdagen te trainen, oefenwedstrijden te spelen of om toernooien te organiseren. 

Hiervoor hebben wij de velden ingedeeld in tijdsblokken voor leeftijdscategorieën. Wij hebben velden van dezelfde leeftijdscategorieën zo dicht mogelijk bij elkaar en rondom dezelfde tijden ingepland zodat het organiseren van gezamenlijke trainingen/onderlinge wedstrijden/toernooien makkelijker gaat.  

Wij verwachten als club dat alle teams zich geroepen gaan voelen om de zaterdag weer levendig te maken op voetbalgebied.  

Uiteraard blijven de bestaande maatregelen, vastgesteld conform het beleid van de Rijksoverheid, van kracht. 

 

  • Teams mogen trainen en onderling oefenwedstrijden spelen. Wedstrijden tegen andere verenigingen zijn niet toegestaan. 
  • Senioren vanaf 27 jaar oud mogen trainen in groepjes van vier  (exclusief trainer) waarbij 1,5 meter afstand moet worden gehouden. 
  • Bestuursleden, coördinatoren, commissies en overige vrijwilligers zijn welkom op het sportpark.
  • Het sportpark van asv Dronten is niet geopend voor toeschouwers en ouders. 
  • De kleedkamers, douches en het clubhuis zijn gesloten. 

Bestuur asv Dronten 

ALS TEAMS EEN WEDSTRIJD WILLEN SPELEN DIT AANVRAGEN BIJ HET WEDSTRIJDSECRETARIAAT!!!