Alhoewel Mathijs en Laurens Frik met hun teamleden van Frix Fysio en Performance alweer 2 maanden aan het werk zijn bij de A – selectie van asv Dronten was er nog geen tijd vrijgemaakt om het contract te ondertekenen. Onder het motto het “gewone” werk gaat altijd door en we moeten de jongens fit houden/ maken werd alle tijd besteed aan de selectie. Gelukkig was er deze avond tijd om dan eindelijke de formele samenwerking te bekrachtigen middels het ondertekenen van het contract. Met twee ferme handtekeningen door voorzitter Jan Bollemaat en Mathijs Frik werd aan deze formaliteit voldaan. 

Frix bestaat momenteel uit 18 jonge enthousiaste therapeuten die op het gebied van fysioperformance en leefstijlcoaching een uitgebreid scala aan werkzaamheden verrichten. Meten is weten en naast de innovatieve behandelwijze is er ook veel oog voor de wetenschappelijke benadering van een blessure en behandeling hiervan. De A – selectie van asv Dronten maakt hier, naast de reguliere verzorging, gretig gebruik van in de vorm van fysieke testen met hartslagmeters en tijdspoortjes.

Naast Frix verzorgt Sven Luehof op de donderdag en zaterdag de verzorging van de spelers en zijn er korte lijnen om de blessures/ behandelingen zo straks als mogelijk op elkaar af te stemmen.