Vorig jaar hebben verschillende jeugdteams meegedaan aan de zwerfafvalactie van de Gemeente en asv Dronten. Verschillende teams gingen er op uit in de aan hun toegewezen wijk en zorgde voor een opgeruimd aangezicht. Als beloning ontvingen alle spelers een zeer mooi trainingspak. Een prachtige actie die wij ook dit jaar weer mogelijk kunnen maken dankzij de Gemeente Dronten en natuurlijk al onze leden.

Wat?
Per team 3 uur zwerfaval opruimen en zorgen voor een opgeruimde wijk.  


Wanneer?
Zaterdag 12 december

Beloning?
Naast een enorm leuke ochtend of middag samen met je team en natuurlijk zeer blije bewoners van de Gemeente Dronten ontvangen jullie daar bovenop een bijdrage per team van maar liefst € 125,00 voor jullie teamuitje, te besteden naar eigen wens en inzicht.

Voorwaarde!
Om in aanmerking te komen voor de € 125,00 dient minimaal de helft van het team mee te helpen bij het opruimen van zwerfaval. Tevens dienen er per team 2 vrijwilligers te zijn die zorgen dat de gezelligheid niet in overlast overgaat 😊

Let op
Wil jij meedoen aan het opruimen van Dronten en daarbij het mooi bedrag van € 125,00 verdienen voor jouw team meld je dan aan bij je trainer en/of leider. Opgeven kan tot en met zondag 29 november.

Namens het bestuur

Jan Bollemaat en John van der Wel