Patrick Posthuma # hoofdtrainer

Vrijdag 4 juni kregen we van onze hoofdtrainer Patrick Posthuma het mooie bericht dat hij een positief eindgesprek heeft gehad, en daarmee geslaagd is voor zijn opleiding Trainer/coach UEFA A!

            

Een diploma waarmee is hij bevoegd de hoogste klassen van het amateurvoetbal te trainen, daarnaast de beloftencompetitie in het betaald voetbal, en assistent trainer te worden in het betaalde voetbal.

          

Het is geen geheim dat Patrick een stevige en gezonde ambitie heeft in het trainersvak. Ook is het geen geheim dat we als asv Dronten dezelfde ambitie hebben om verder te groeien vanuit het huidige niveau van tweedeklasser. Met Patrick de komende twee seizoenen aan het roer hopen we met elkaar de eerste stappen te maken om beider ambities waar te maken!

            

Patrick, van harte gefeliciteerd met het behalen van dit diploma in een bijzondere tijd! Dat je daarbij als één van de eersten van je jaargang je diploma binnen hebt, zegt veel over jouw drive en motivatie. We zien er naar uit om deze drive en motivatie samen om te zetten in sportieve prestaties op het veld de komende seizoenen!

                    

TC Senioren