Bijna elk lid heeft inmiddels ons gras weer aangeraakt, heerlijk, we zijn weer begonnen. Gewoon weer samen genieten op of naast de groene velden. Samen maken wij dit genieten mogelijk. Ons nieuwe veld 3 geniet van het gekietel van de noppen van onze jeugdige talenten, veld twee zucht en is blij dat het weer bespeeld wordt en veld 1, tjonge wat is dat genieten, samen met ons vlaggenschip worden er weer fijne herinneringen gecreëerd. Wat is voetbal toch gaaf!

Wij willen blijven genieten
Verantwoordelijkheid nemen: iedereen, elk lid, elke bezoeker is verantwoordelijk de 1,5 meter te respecteren. Corona is nog steeds onder ons. Een virus dat je echt niet wilt oplopen om nog maar te zwijgen over het besmetten van iemand, vreselijk.
Vele van onze bezoekers respecteren de gedachte om gezond te blijven. Helaas hebben wij de afgelopen week geconstateerd dat vele van ons geautomatiseerd terugvallen naar wat vroeger gewoon was, logisch natuurlijk maar ECHT NIET de bedoeling.

Graag uw aandacht
Hierbij doen wij een vernieuwd beroep op al onze leden en bezoekers, respecteer de 1,5 meter. Respecteer je medebezoeker en spreek elkaar aan wanneer iemand dit onverhoopt vergeet, zoals eerder geschreven, per ongeluk terugvalt in het oude ritme. Wij, u en iedereen blijven de regels van het RIVM volgen. Dus kom je niet uit één huishouden respecteer dan ook de afstand op de tribune

In herinnering
Hieronder ter herinnering, maar zeer belangrijk, nogmaals de hygiëne-voorschriften waar iedereen zich aan dient te blijven houden. Nieuwe maatregelen die de overheid vaststelt zullen door asv Dronten worden overgenomen en gerespecteerd. Wekelijks hebben wij hierover contact met de Gemeente Dronten aangezien zij de regievoerder van onze Gemeente zijn.

Veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen

  • Iedereen gebruikt gezond verstand;
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;
  • Voel je tijdens het sporten klachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak? Ga dan direct naar huis;
  • Vermijd drukte en houd altijd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten);
  • Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
  • Schud elkaar NIET de hand;

En voor alle duidelijkheid:

  • Er kan gebruik worden gemaakt van de douches en kleedkamers. Maar houd ook hier 1,5 meter afstand.
  • De kantine is open. Respecteer de 1,5 meter afstand en volg de belijning. Maak vrijwillig plaats voor de oudere mensen.

Alleen samen kunnen wij Corona aan! Als wij ons aan bovenstaande regels houden, kunnen wij ook samen zorgen dat iedereen kan blijven genieten van het mooie voetbalspelletje en alles wat daarbij hoort. Namens het bestuur bedankt voor uw aandacht.

Wij rekenen op jullie!