Voor de DV Trading Voetbalkampen in 2020 organiseren we ook dit jaar weer de sponsorloop. Deze staat gepland op dinsdag 7 januari. Het doel van de sponsorloop is om geld in te zamelen voor de DV Trading Voetbalkampen. Met dit geld kunnen we weer twee leuke en actieve voetbalkampen houden voor alle jongens en meisjes onder de 13 jaar. Ook wordt de opbrengst gebruikt om het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden. De deelnemers aan de sponsorloop betalen minder inschrijfgeld dan de kinderen die niet aan de sponsorloop hebben deelgenomen. Voor veel teams is de nieuwjaarsloop een mooie aangelegenheid om te gebruiken als start van de trainingscyclus na de kerstvakantie.

We verzamelen dinsdag 7 januari om 18.00 uur op het sportpark van asv Dronten. Zoals ieder jaar wordt er op één van de velden een parcours uitgezet. Alle teamleden leveren hun formulier en het geld vooraf bij de leider of trainer in. Deze levert dat deze namens het team in bij de organisatie voorafgaand aan de sponsorloop. Het team met de hoogste opbrengst wint een verzorgd teamuitje naar een eredivisiewedstrijd van sc Heerenveen; deze prijs is beschikbaar gesteld door MTH Accountants. We hebben nog meer leuke prijzen, zoals een teamuitje naar Het Kabouterbos, een teamuitje naar Avontura en een uur bowlen met je hele team bij Flevopark/Optisport.

Print zelf de sponsorlijst uit. Er liggen ook lijsten klaar in de kantine bij de snoepbalie. We hopen dat ook dit jaar weer veel kinderen meedoen aan de sponsorloop.

Programma:
18.00 uur aanwezig
18.15 uur warming up
18.20 uur start nieuwjaarsloop
19.00 uur prijsuitreiking

Organisatie Voetbalkampen

voetbalkamp@asvdronten.nl