Vanaf maandag 25 mei 2020 kunnen de selectieteams JO13-1, JO14-1, JO15-1, JO17-1 en JO19-1 gaan starten met de trainingen ter voorbereiding op het samenstellen van de teams voor het seizoen 2020-2021.

De trainingsdagen, tijden en de veld indelingen blijven zoals in het schema in de bijlage. Wil je op een groter veld trainen, dan kan dit op zaterdagen. Doe dit alleen na overleg en akkoord van Gert Jan Harpe (wedstrijdsecretariaat@asvdronten.nl).

I.v.m. beperkte beschikbaarheid van de kunstgrasvelden, is goede afstemming noodzakelijk (en vraagt het flexibiliteit van betrokkenen).  

Covid-19 maatregelen zoals opgesteld door het RIVM, gemeente Dronten en asv Dronten blijven gelden, mits anders wordt medegedeeld.

Verantwoordelijke trainers van de selectieteams, nodigen zelf de spelers uit die ze in aanmerking willen laten komen voor de selectietrainingen van hun team.

Trainers bespreken vooraf met de spelers het doel en de procedure.

Bijeenkomsten met ouders zijn niet toegestaan i.v.m. de geldende covid-19 regels. Informeer ouders en spelers zo veel mogelijk per E-mail of via Whatsapp of Zoom.

De trainingen zijn toegestaan t/m zaterdag 27 juni 2020.

In de weken erna zullen de definitieve selectieteams worden samengesteld en uiterlijk 15 juli 2020 op de website worden gepubliceerd.

Selectieteams worden samengesteld in overleg met de HJO bovenbouw. HJO bovenbouw is eindverantwoordelijk voor de samenstelling.

Wat betreft de JO19-1, hier zal Mark Leeflang contact opnemen met de huidige JO19-1 leiders André en Richard.

TC Jeugd 
Mark Leeflang

Hoofd Jeugdopleiding Bovenbouw.