Op precies 16 km rijden van het burgemeester Dekker Sportpark, mag asv Dronten aanstaande zaterdag  gaan proberen om aan te blijven haken bij de bovenste ploegen in de 1e klasse E. 

asv Dronten had vorig weekend vrijaf, maar verloor de week daarvoor zeer ongelukkig van koploper Quick ’20. Bij een 0-1 voorsprong voor de Drontenaren kreeg Yordi Schols een enorme kans op de 0-2. Hij omspeelde keeper, maar vond helaas toch nog een speler op zijn weg, die de bal van de doellijn plukte, wat als……..

Daarna ging er veel mis en kreeg Quick ’20 twee makkelijk gegeven penalty’s en ging het enigszins geflatteerd met de drie punten aan de haal. 


asv Dronten zal een pittige middag krijgen met Go aheadkampen als tegenstander. De Kampenaren verloren al twee keer, van DZOH en van laagvlieger Achilles ’12. Ze zullen daarom gebrand zijn om op sportpark Middenwetering de overwinning binnen te slepen. 


‘Kowet’ kende qua uitslag een prima generale. Zij speelden vorige week wèl, in de beker, en wonnen met 2-3 bij VEVO. Ondanks de vreugde over het doorbekeren, was er een hoop aan te merken op het spel. De Kampenaren lieten VEVO onnodig terug in de wedstrijd komen en ook het spel liet te wensen over. 


Het is voor beide teams een wedstrijd met grote belangen. Go aheadkampen zal bij verlies in de degradatiezone terecht komen en asv Dronten wil heel graag aanhaken bij de bovenste ploegen, verlies betekent een plek in de middenmoot, dus de verwachting is, dat beide ploegen vol voor de overwinning zullen gaan, waarbij het thuisspelende Goaheadkampen natuurlijk aan de supporters wil laten zien, dat het thuishoort in de bovenste regionen van de 1e klasse E. 


Alle ingrediënten voor een heerlijke voetbalmiddag in Kampen!


De wedstrijd Go aheadkampen – asv Dronten start (let op!) om 15:00 uur aan de Buitenbroeksweg 2 in Kampen.