Als partnerclub van Almere City FC wordt er regelmatig van gedachte gewisseld om elkaar te versterken. Gelukkig worden er vanaf aankomende week weer keeperstrainingen verzorgd op de club, maar vanwege het achterblijven hiervan hebben de verantwoordelijken bij Almere City FC en asv Dronten elkaar gevonden door een avond te organiseren speciaal in het teken van de keepers.

Zo werd er begonnen met een ‘Train de Trainer’ sessie, waarin o.a. Manager Voetbalontwikkeling van Almere City FC Jurgen Seegers zijn licht liet schijnen over het integreren van de keeper in een training. Hierbij hebben de aanwezige trainers en coaches een aantal handvatten meegekregen om verder mee aan de slag te kunnen.

Aansluitend vond er, onder de bezielende leiding van keeperstrainer Dani Koster, drie jeugdkeepers van Almere City FC én drie selectiekeepers van asv Dronten, een spectaculaire keepersclinic plaats. Meer dan 40 jeugdkeepers waren op de clinic afgekomen! Een fantastisch aantal, waarbij een ieder met een grote glimlach en behoorlijk wat zweetdruppels van het veld afstapte.

Wederom een succesverhaal in de samenwerking met Almere City FC. Op naar een nieuw en volgend hoofdstuk samen.