Namens de teams van de JO10, JO11 en MO11 dank aan de spelers en staf van het eerste elftal en in het bijzonder aan de beide keepers Dave van Velthoven en Jordy Verburg.

Vanwege corona is Team van de Week de afgelopen jaren wat in het slop geraakt, maar dit seizoen is het weer opgepakt. Weliswaar in een wat aangepaste vorm vanwege de lockdown in de winter, maar alle kids van de JO10, JO11 en MO11 zijn aan de beurt geweest.

De teams mochten bij een thuiswedstrijd aan de hand van de eerste elftalspelers het veld oplopen, ballenjongen/-meid zijn en in de rust penalty’s nemen tegen de reservekeeper van het eerste elftal. Na de wedstrijd konden handtekeningen worden verzameld van de spelers en de staf, waarna werd afgesloten met een patatje in de kantine.

 

Afgelopen dinsdagavond was de grote finale van de penalty shoot outs. Een zinderende finale, die uiteindelijk is gewonnen door Silvijn de Boer. 

Alle 12 jongens hebben als herinnering een medaille gekregen en voor de winnaar was er een door het eerste elftal gesigneerde voetbal.