Zaterdag 3 december. De dag dat asv Dronten 1 van de 3 koplopers ontvangt, WHC. asv Dronten zelf mag zich samen met KHC ook tot de gedeeld koplopers rekenen. Een absolute kraker dus. 

Die wedstrijd vangt om 14:30 uur aan en daarna kunnen we aansluiten bij de volgende kraker, die in de kantine getoond zal worden. de 1/8 finale van het WK Nederland – Verenigde Staten. Wat een zaterdag!


Waar het leek, dat Quick ’20 de grote titelkandidaat zou zijn, is het stuivertje wisselen bovenin. 

Quick ’20 heeft even pas op de plaats gemaakt en WHC is naar boven gestormd! Zij kenden een moeilijke oktobermaand, met drie verliespartijen, maar zijn nu volledig op stoom geraakt. 

asv Dronten en KHC kenden ook moeizame wedstrijden, maar staan nu samen met WHC boven aan de ranglijst. 


asv Dronten kent helaas wel wat blessure gevallen. Maikel Bosch en Mark Veldman willen maar moeizaam fit worden en ook Niek Telgen heeft opnieuw te kampen met fysiek ongemak. Tot overmaat van ramp viel twee weken geleden Yordi Schols uit. Hij is toch degene die meestal aan het begin en eind van de aanvallen van Dronten staat en is met 6 doelpunten topscorer.

Er wordt hard gewerkt aan zijn herstel, maar het is afwachten of hij zaterdag al weer inzetbaar zal zijn. 


Los van alle randzaken, is het duidelijk, dat het een heet voetbalgevecht zal gaan worden, want beide teams zullen hun plek boven aan de ranglijst willen behouden om na volgende week met een heerlijk gevoel de winterstop in te gaan!


Met het Nederlands Elftal als toetje hopen we zaterdagmiddag op een vol burgemeester Dekker Sportpark.


De wedstrijd asv Dronten – WHC vangt om 14:30 uur aan


AvL