Beste leden van asv Dronten, beste bezoekers,

Op 13 oktober jongstleden heeft premier Rutte tijdens de persconferentie aangegeven dat de Corona regels aangescherpt worden.  De afgekondigde extra maatregelingen raakt helaas het amateurvoetbal zo ook onze club asv Dronten. Dit betekent met onmiddellijke ingang  geen competitie voetbal meer voor alle teams.  Alle jeugdteams t/m 18 jaar mogen wel blijven sporten in teamverband. Dit betekent wel kunnen trainen en oefenwedstrijden spelen onderling binnen de eigen club. Er is geen mogelijkheid om te trainen en wedstrijden te spelen voor de leeftijd vanaf 19 jaar en ouder.  

De kleedkamers en kantine blijven voorlopig dicht. Er mag geen publiek bij trainingen en onderlinge wedstrijden aanwezig zijn.

Wij hebben vragen ontvangen van jeugdteams om onderling oefenwedstrijden te spelen. Dit is mogelijk wel zal dit vooraf gecommuniceerd moeten worden met het wedstrijdsecretariaat die kan aangeven of er een veld beschikbaar is. Er kan enkel gespeelt worden op kunstgras omdat de grasvelden aangetast zijn door engerlingen en de Gemeente Dronten bezig is met een herstelplan.

Als bestuur houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en als er meer nieuws is dan zullen we dit uiteraard melden.

We wensen een ieder alle goeds toe, laten we vooral rekening houden met elkaar en blijf gezond.

     

Met sportieve groet,

Bestuur asv Dronten