Goed zorgen voor onze voetballers en vrijwilligers, dát is de motivatie en drijvende kracht achter de kledingcommissie. Niet alleen zorgen voor gesponsorde selectieteams maar zorgen voor álle teams, voetballers en trainers, dát is waar wij voor warmlopen.

Graag nemen wij jullie aan het eind van dit seizoen mee in wat er mogelijk gemaakt is de afgelopen periode en blikken we vooruit op wat we nog zouden willen realiseren voor onze leden.

Terugblik op 2020-2021
In samenspraak met het bestuur hebben wij een vernieuwd kledingplan geschreven en hebben we gewerkt aan het nog beter faciliteren van onze trainers, leiders, voetballers en niet te vergeten de keepers.

Gefaseerd hebben wij al een aantal verbeteringen kunnen doorvoeren, soms bijna onopmerkzaam zoals bijvoorbeeld een spons voor de waterzak, voor iedereen nieuwe hesjes, een nieuw voetbalnet of een handfluit voor de ouders die zo nu en dan een wedstrijd scheidsrechter zijn. Eén van onze grootste stappen vooruit afgelopen seizoen was wel het kunnen realiseren dat alle trainers van een prachtig herkenbaar donkerblauw trainingspak zijn voorzien.

Trots zijn wij om alle trainers zo herkenbaar te kunnen zien rondlopen op het sportpark.

Zijn we klaar met stappen vooruit zetten?
Zeker niet!

Wij blijven verbeteringen zien en hebben daarom voor het komend seizoen weer een aantal verzoeken ingediend bij het bestuur. Uiteraard mede dankzij nieuwe (of vernieuwde) sponsorcontracten waar de commerciële commissie druk mee geweest is, kunnen wij ook komend seizoen weer een paar stappen zetten naar het optimaliseren van de verstrekte kleding en materialen aan trainers, leiders, keepers en voetballers.

Inmiddels is een groot aantal voetballen aangeschaft zodat iedereen met bal aan de voet kan gaan trainen. Voor onze keepers zal bij aanvang van seizoen 2021-2022 weer een nieuw paar handschoenen beschikbaar zijn. Momenteel wordt hard gewerkt aan het zoeken van een sponsor voor een bijdrage aan winterjassen voor onze trainers/coaches (max. 2 per team) en we kijken naar de mogelijkheid om keepers beter ‘aan te kleden’.

In het komend seizoen, 2021-2022, zullen alle voetballende leden worden uitgenodigd voor het afhalen van een nieuw wedstrijdbroekje en een paar sokken zoals elke 3 jaar. Uiteraard komen wij t.z.t. met data en tijden waarop de uitgifte zal gaan plaatsvinden.

De kledingcommissie kijkt terug op een toch wel succesvol seizoen, helaas niet zoals we allemaal wilden.., voetballend, een kop koffie met saucijzenbroodje of een drankje bij de 3e helft, maar wij menen toch voor de teams, trainers en leiders iets moois te hebben neergezet. Mooie verbeteringen en met dat in gedachten hebben ook wij zin in het nieuwe seizoen. En dit maal uiteraard het allerliefst mét competities voor iedereen!

Een fijne zomerstop gewenst en graag tot volgend seizoen!

Marco, Anneke, Frank & Ellen Efftink
Lèonore Peetoom