Genietend van het geurende gras op zaterdagochtend beleefde hij met veel plezier van het genot van het spelletje, zijn favoriete bezigheid. Helaas had hij niet alles in de hand en door een vervelende knieblessure wijzigde zijn inbreng van passie op het toneel naar betrokkenheid achter de coulissen……

Je kent ze wel, die mensen die je altijd tegenkomt. Je komt met je zoon of dochter naar een training of wedstrijd, je staat aan te moedigen bij onze voetballende dames of staat te genieten van weer een doelpunt van het eerste. De wedstrijd laat het toe, je kijkt even nonchalant om je heen en ja hoor daar is hij weer, die stille kracht. Die jongeman die er altijd is, hoe kan dat? Die man die zich zonder vergoeding keer op keer inzet voor de vereniging en haar leden. Wie is dat toch deze jonge man die altijd met een glimlach op zijn gezicht aan het bijdragen is. Wie?

 

Beste leden, hierbij de naam bij het gezicht, zijn naam is Frank Efftink. Frank kom je daadwerkelijk wekelijks tegen op ons mooie sportpark, soms zelf wel dagelijks. Als bestuurder commerciële zaken ben ik zeer blij met alle vrijwilligers die heel veel tijd vrij maken voor onze leden. Vele vrijwilligers zijn aangesloten bij bijvoorbeeld een commissie of draaien hun uurtjes in de kantine. Frank doet het anders, Frank maakt een uitzondering. Hij is daar waar hij kan bijdragen.

De laatste tijd hebben jullie hem vooral en veel gezien bij alle praktische zaken rondom kleding en materialen, het wedstrijdsecretariaat en rondom de Corona maatregelen en vele andere hand en spandiensten. Altijd in de weer en wanneer wij op zaterdag het park op lopen is het voor ons de gewoonste zaak om een kopje koffie te bestellen, maar wat is er doordeweeks dan al weer veel gedaan.

 

Frank, vandaag een speciale SHOUT OUT!! voor jou. Geweldig dat jij je passie ondanks je knieblessure niet bent verloren en nog steeds verbonden bent aan asv Dronten. Top, bedankt! Enne…. Ga zo door natuurlijk

John van der Wel
Bestuurder commerciële zaken