Ondanks enige vertraging in de levering van het kunstgras, heeft aannemer CSC Sport, deze week het nieuwe kunstgrasveld technisch opgeleverd. Het is gereed om bespeeld te worden. Daar is deze week nog veel gebruik van gemaakt op de laatste trainingsavonden.

Het nieuwe kunstgrasveld is conform de actuele wettelijke normen aangelegd en uitgevoerd. Door bij de uitgang een sluis te creëren, voorzien van een rooster, wordt zoveel mogelijk voorkomen dat veldmateriaal buiten het veld terecht komt. Aan de onderzijde van de hekwerken komen nog slagplanken om verspreiding van infill-materiaal tegen te gaan.

Op het veld zijn 3 soorten belijningen aangebracht voor de diverse spelvormen en veldafmetingen. Door deze belijning is het spelen van categorie A-wedstrijden niet toegestaan, maar daarvoor hebben we de beschikking over de overige velden. Alle pupillendoelen kunnen verplaatst worden en buiten het speelveld voor junioren- en senioren worden opgeslagen.

Het sportpark is nu voorzien van 3 prachtige kunstgrasvelden en alle natuurgrasvelden zijn dit voorjaar doorgezaaid. Hopelijk liggen deze velden er in augustus weer in topconditie bij, om weer een volledig seizoen te kunnen worden gebruikt.

Het bestuur.