Welkom namens bestuur asv Dronten op deze vrijwilligersavond. Op de uitnodiging stond ook deze is voor jullie!! Fijn dat jullie gekomen zijn.  Bijzonder welkom aan onze trouwe hoofdsponsor Supertank Bol van Staveren (Lambert van Ommen) die mede deze avond mogelijk maakt en een financiële bijdrage levert.

Als bestuur zijn we heel blij dat we deze traditie kunnen voortzetten omdat vrijwilligers enorm belangrijk zijn voor de club.  Wat is een club zonder vrijwilliger ? Geen club, het is het hart van de vereniging!

     

Helaas konden we lange tijd geen bijeenkomsten houden en heeft de corona veel impact gehad voor veel mensen, zo ook voor onze club.

voorzitter Jan Bollemaat houdt zijn toespraak
vrijwilligers achter de bar

Fijn dat we langzaam weer de draad kunnen oppakken en we afgelopen zaterdag konden genieten van een fantastische opening van het seizoen van ons 1e elftal tegen Unicum en het weer ouderwets druk en gezellig was!

Daarnaast mooi om te zien dat ook de overige senioren elftallen, dames, jeugd weer kon starten met de competitie en laten we hopen dat we het seizoen kunnen uitspelen.

   

Zoals gezegd zijn vrijwilligers enorm belangrijk voor onze club en daarom blij dat jullie met zoveel gekomen zijn. Als we zien wat vrijwilligers allemaal doen om de club te laten draaien dan krijg ik steeds meer waardering voor jullie allemaal:

Scheidsrechters, vlaggers , trainers, leiders, medici , coördinatoren, HJO,  kantinecommissie, bar medewerkers, schoonmakers, wedstrijdsecretariaat, klussenclub, TC, ledenadministratie, evenementencommissie, PR commissie,  kleding commissie, supportersvereniging, sponsoring / Businessclub, bestuursleden etc. Kortom een hele organisatie en verantwoordelijkheid van ons allemaal!

Als bestuur zien en merken we ook dat het steeds moeilijker wordt om voldoende vrijwilligers te vinden en de coronaperiode heeft ons dan ook zeker niet geholpen. Ik moest denken aan de publicatie van onze naaste voetbalvereniging BAS……………

    

Gelukkig zijn wij in ledenaantal stabiel gebleven zelf nog iets gegroeid. Op 21 december 2020 zaten we op 1184 leden en zitten nu op circa 1206 leden.

Oproep aan alle aanwezigen om binnen hun eigen netwerk mensen enthousiast te krijgen voor onze mooie vereniging (meld je aan bij  Alexandra) Vele handen maken licht werk!

                 

Volgend jaar bestaan we 60 jaar en dat gaan we groots vieren! Zet de datum 25 juni alvast met grote letters in de agenda.

oud gediende 'OPA' Piet Zwijnenburg

Vrijwilliger van het jaar:

Dit jaar niet maar wel iets anders. Het bestuur heeft de onderscheidingscommissie  onder leiding van Hans Engelvaart een vrijwilliger voorgedragen voor Lid van Verdienste (verwijs naar het bord). Als bestuur zijn we blij dat de commissie ons verzoek heeft gehonoreerd en ik namens het bestuur deze kanjer officieel mag onderscheiden met de bekende asv Dronten speld.

Ja en wie is nu die persoon die naar voren mag komen!  Het is een echte asv Dronten clubvrouw. Ze heeft de respectabele leeftijd bereikt van bijna 80 jaar. Al vele jaren is zij het gezicht bij het wedstrijd secretariaat.

        

Graag een groot applaus voor Jetske Veldman!

Alexandra den Bakker spelt heel zorgvuldig de speld op
Jetske omringd door haar familie
Een trotse Jetske Veldman samen met vrijwilligerscoordinatrice Alexandra den Bakker en voorzitter Jan Bollemaat

Na deze officiële gebeurtenis ging de avond verder met muzikale ondersteuning van de groep ‘Zaak van de band’.