Veensche Boys – asv Dronten en Batavia ’90 – vv Unicum. Het kan zaterdag gaan knallen in de 2e klasse G. 

Veensche Boys kwam net als asv Dronten fluitend uit de voorbereiding en bekerouverture. De mannen uit het Veenland scoren er lustig op los en lijken met Batavia ’90 en asv Dronten dè kanshebbers op de titel dit jaar. 


In het niet afgemaakte vorige seizoen betekende deze wedstrijd de opening van het seizoen en waren het de Boys, die aan het langste eind trokken. Voor Dronten had dit dus geen gevolgen. 

Ondanks dat Veensche Boys vorige week een slippertje maakte in Oldebroek, scoorden de mannen van trainer Assink al twee keer vaker dan het veelscorende Dronten. Keeper Bindenga kan zich dus opmaken voor een drukke middag voor zijn goal. 


asv Dronten gaat voor het record dat al een tijd staat. Hans Engelvaart dook het archief in en kon ons melden, dat de beste seizoenstart staat vanuit het voetbaljaar 99/00 en wel op een seizoensopening met 5 opeenvolgende overwinningen. Uiteraard moet de ploeg uit Dronten zich hier niet blind op staren, maar een mooi gegeven zou het wel zijn, als dat record geëvenaard kan worden aanstaande zaterdag. 


Veensche Boys, club van Donnie van de Beek, organiseert vrijdagavond nog een sponsoravond met de heer Sjaak Swart als speciale gast. Laten we hopen dat de avond door mag gaan tot in de late uurtjes en dat de spelers van Veensche Boys daardoor iets minder scherp zijn dan in de voorbije weken!


asv Dronten gaat met vertrouwen de kraker tegemoet!

De aftrap op sportpark Nijkerkerveen is om 14:30 uur.

(Nieuwe kerkstraat 16E)