Wil jij een nieuw trainingspak? Of een vergoeding om samen met je team iets leuks te gaan doen? Dan is dit je kans! Samen met je team kun je nu aan de slag om zwerfafval op te ruimen in de herfstvakantie.

De gemeente Dronten heeft besloten om de PMD zakken gratis beschikbaar te stellen op diverse locaties. Dit betekent dat jullie deze niet meer huis-aan-huis hoeven te verstrekken.

asv Dronten kreeg hier een vergoeding voor en diverse teams gingen dan ook jaarlijks voor de vergoeding van de gemeente Dronten aan de slag.

Er is nu iets nieuws bedacht… Jij kunt je opgeven of samen met je voetbalvrienden of misschien wel je hele team om in de herfstvakantie een paar uurtjes zwerfafval op te ruimen. Uiteraard wordt er voor knijpers, handschoenen en vuilniszakken gezorgd.u lukt om in de week van 19 tot en met 27 oktober mee te helpen om Dronten zwerfafval-vrij-er te maken dan zorgen wij als vereniging voor of een nieuw asv Dronten trainingspak óf een vergoeding voor je hele team. Voor het krijgen van een vergoeding moet natuurlijk wel iedereen meedoen 😉

Let op, snel reageren is belangrijk! Geef je naam op voor vrijdag 18 oktober en geef aan op welke dag tussen 19 en 27 oktober 2019 jij of jullie willen meehelpen aan dit mooie initiatief. Stuur je naam en team naar voetbalzaken-breedtesport@asvdronten.nl Deelnemen kan vanaf JO12.

Groet, Marcel Hanswijk
bestuurslid breedtesport asv Dronten