Langs Apeldoorn, langs Arnhem en voorbij Nijmegen. In Wijchen op sportpark Woezik ligt zaterdagavond de volgende uitdaging voor Posthuma en zijn mannen. Een avondwedstrijd tussen SC Woezik en asv Dronten, die om 18:00 uur zal aanvangen. 


SC Woezik begon het seizoen met een bekeravontuur, dat eindigde op de 4e plek in de poule. Dat avontuur was dus snel ten einde. 

Daarna volgde de start van de competitie, en wel op zondag 1 oktober. SC Woezik is van origine een vereniging, waarbij de senioren op de zondag voetballen.


Zondag 1 oktober startte het de competitie met een 2-2 gelijkspel tegen SC Bemmel. Na opnieuw een gelijkspel tegen NSC Nijkerk, verloor het maar nipt van de huidige nummer 1 RKHVV. Ook tegen Putten werd knap een punt behaald, maar helaas voor Woezik kreeg dat geen gevolg tegen de Bataven. Vorige week verloren de mannen uit Wijchen met maar liefst 3-0, een flinke domper. Zeker ook omdat de ploeg zich nu met 3 punten op de voorlaatste plaats terugvindt. 


asv Dronten kende vorige week zaterdag een heet, maar uiteindelijk prachtige middag! Tegen een sterk DUNO D, was het spannend tot op het eind, maar trok Dronten de 1-0 over de streep en schreef het 3 hele belangrijke punten bij. 

Met in de week daarvoor een prima 4-4 tegen vv Berkum, is het gevoel goed. Ook op de trainingen van de week spatte het plezier er vanaf en zie je, dat bij ons vlaggenschip het qua strijd en passie wel goed zit, waardoor er ook ruimte komt om het voetballende gedeelte meer en meer naar boven te laten komen. Een mooie ontwikkeling!


Zaterdag hoopt asv Dronten de lijn voort te zetten, om zo de lange en late busreis terug op zaterdagavond tot een feestje te maken!


De wedstrijd aan de Suikerbergseweg 6 in Wijchen a.s. zaterdag vangt dus om 18:00 uur aan


AvL