asv Dronten speelt aanstaande zaterdag zijn 2e wedstrijd in de beker tegen ZAC uit Zwolle.

asv Dronten lukte het ternauwernood om de overwinning uit het vuur te slepen, vorige week tegen SV Epe. Yanick Leichtenberg scoorde in extremis, waardoor de 3 punten mee gingen naar Dronten. ZAC verloor met duidelijk cijfers van vv Nunspeet, thuis werd het 0-3. 
Dit ondanks een uitstekende voorbereiding. 
ZAC haalde trainer Arnie Pot, na een afwezigheid van 5 jaar, terug naar de Zwolse velden. De trainer probeerde het als assistent bij SC Genemuiden, maar merkte, dat hij graag zelf de leiding in handen heeft. Deze kans biedt ZAC hem nu. 


ZAC begon de voorbereiding met een mooie overwinning op stadsgenoot HTC, om vervolgens het hoger aangeslagen DOSKampen op 0-0 te houden. Hierna volgde een overwinning op Wijhe met 4-1. En afgelopen dinsdag werd 1e klasser Rohda Raalte op 1-1 gehouden, een knappe prestatie. 
Ondanks de nederlaag tegen Nunspeet zitten de mannen dus goed in hun vel.


Dat geldt ook voor asv Dronten. De sfeer is goed, er worden veel kansen gecreëerd en trainer Posthuma beschikt over een brede selectie, waardoor hij  veel keuzes kan maken. Gebleken is dat de mannen die het veld als wissel in komen het team zeker niet slechter maken!


Al met al kunnen we uitzien naar een leuke pot aanstaande zaterdag, met twee teams die graag willen voetballen.


Aftrap 14:30 uur op het burgemeester Dekker sportpark in Dronten.