De A-selectie van asv Dronten is voor het komende seizoen weer op volle sterkte gebracht en verwelkomt met “oude bekende” Willem Jelle Bos en Sven Messelink, beiden afkomstig van Unicum uit Lelystad, twee nieuwe spelers die de strijd zullen aangaan om zich in het eerste elftal te spelen.

Willem Jelle Bos

Willem Jelle Bos speelde tot 3 seizoenen geleden al een aantal jaren voor het 1e elftal van asv Dronten en stapte daarna over naar Unicum in zijn woonplaats Lelystad. Op het moment dat hij daarnaartoe vertrok werd hij trainer van een van de jeugdelftallen van asv Dronten en na 3 seizoenen vond hij het een goed moment om naast het trainerschap bij de jeugd ook weer zelf de kleuren van asv Dronten te dragen. Zo kunnen zijn spelers zien dat hetgeen zij op het trainingsveld van hem leren ook zelf door de trainer wordt toegepast in de wedstrijd. 

De 18-jarige Sven Messelink heeft het grootste gedeelte van zijn jeugd in de diverse elftallen van PEC Zwolle gespeeld. De laatste 2 seizoenen speelt hij bij Unicum. Sven is een rechts- en linksbenige verdediger die op meerdere posities in de achterhoede kan spelen waarbij centraal achterin toch wel zijn voorkeur ligt. In Lelystad kreeg Sven niet echt de kans om zijn, door velen toegedichte, talenten te laten zien. Daarom was het zijn keuze om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging die hij bij asv Dronten gaat vinden. 

Sven Messelink

De A selectie van asv Dronten is een goede mix van ervaren en jonge spelers die gezamenlijk veel (voetbal) plezier met elkaar beleven en gezien de laatste 3 seizoenen daar ook prima prestaties aankoppelen.  Willem Jelle en Sven, we hopen dat jullie het huidige seizoen op een goede manier weten af te sluiten bij Unicum met hopelijk promotie (via de nacompetitie) naar de 1e klasse zodat er volgend seizoen weer leuke derby’s op het programma staan waarbij jullie het groen – wit van asv Dronten verdedigen. Heel veel succes!

Vertrek na dit seizoen: Kevin van der Vlag en Dinand Woertink.

Nieuw na dit seizoen: Jeremy de Graaf (VVOG), Willem Jelle Bos en Sven Messelink (Unicum).

Overige selectiespelers blijven ook volgend seizoen voor asv Dronten spelen. 

 

T.C. asv Dronten.