Almere City FC heeft reeds met een groot aantal clubs in Flevoland een samenwerkingsverband of een andere relatie. Nu willen we ons netwerk graag inzetten om de sponsorpropositie voor Rixax extra te laden door een nieuw initiatief te lanceren; de Rixax Knock Out Cup. Dit bekertoernooi betreft een knock-out competitie tussen alle 27 standaardteams uit de provincie Flevoland plus een jong elftal (O19 of O23) vanuit Almere City FC.

 

De knock-out wedstrijden worden in de 1e ronde worden gespeeld in de periode januari/februari, de achtste finales medio maart, de kwartfinales in april/mei en de halve finales en finale wordt in een ‘Final Four’ format gespeeld op het complex van Almere City FC in Almere aan het einde van het voetbalseizoen.

 

De winnaar van de Rixax Knock Out Cup ontvangt een grote geldprijs/cheque voor de gehele vereniging, een oefenwedstrijd tegen het eerste elftal van Almere City FC in de voorbereiding op het nieuwe seizoen op locatie én een volledig verzorgde seizoensafsluiting voor het elftal die de cup in ontvangst neemt.

 

Wedstrijddata, 1e ronde Rixax Knock Out Cup:
A: Zaterdag 18 januari, 17.00 uur: vv Tollebeek – RKO Rutten
B: Zaterdag 18 januari, 14.30 uur: BAS – SC Buitenboys
C: Donderdag 16 januari, 20.15 uur: SSA CreilBant – asv Dronten wordt gespeeld in Creil, Toernooilaan 9.
D: Zaterdag 18 januari, 15.00 uur: vv Unicum – Reaal Dronten

 

8ste finale ronde:

Zaterdag 29 februari, 14.30 uur of 15.00 uur*: Winnaar wedstrijd C (SSA CreilBant – asv Dronten) – SV Marknesse

 

*(voorkeurs)Tijdstip afhankelijk van winnaar wedstrijd in de 1e ronde