asv Dronten gaat zaterdag op bezoek bij het zeer lastig te kloppen vv Unicum. 
De mannen uit Lelystad noteerden hun laatste verliespartij op 23 oktober vorig jaar tegen Batavia ’90! Daarna werd er slechts gewonnen en 1 maal gelijk gespeeld tegen koploper Veensche Boys. 

Daarnaast lukt het maar heel weinig teams om te scoren tegen de Lelystedelingen. 
Natuurlijk speelt oude bekende, Willem Jelle Bos bij de club uit Lelystad. Met zijn ijzeren longen is hij overal te vinden op het veld en een plaag voor menig verdediging. 


asv Dronten is dus meer dan gewaarschuwd. Daarnaast is zaterdag ook een hele mooie test voor de mannen uit Dronten. 

Afgelopen dinsdag trok ons vlaggenschip de overwinning maar ternauwernood over de streep. Goudhaantje was Dinand Woertink, die ook vorige week zaterdag al twee keer het net vond. Hij lijkt een vaste basisplaats te hebben verworven. 
Maar de selectie is breed en ook andere spelers kloppen aan de deur van de eerste 11. Zo viel Pim Breukelman twee keer goed in en lijkt ook Rihairo Meulens weer inzetbaar. 


Het is even afwachten hoe het gaat met Leichtenberg en Schols. Daarnaast mist trainer Posthuma spelers Raven en van der Meer en is het ook nog even een vraagteken hoe de belastbaarheid van Kroes en Telgen is. 


Feit is, dat het weer een positieve bijdrage gaat leveren zaterdagmiddag en hopelijk zorgt ook het voetbal rond 17:00 uur voor vrolijke gezichten bij de Drontenaren. 


Let op! De wedstrijd zaterdag op sportpark de Schouw (de Schouw 54-01) begint om 15:00 u