asv Dronten mag zaterdagmiddag om 17:00 uur aftrappen bij v.v. Heerenveen. 

De Drontenaren hoopten vorige week KHC op achterstand te zetten, maar dat plan mislukte. KHC dat te maken heeft met een blessuregolf deed, wat het al vaker deed dit seizoen: de achterste gelederen werden angstvallig dicht gehouden om zo in ieder geval geen tegengoal te incasseren. 
En dit plan slaagde. 

asv Dronten deed wel verwoede pogingen de muur te doorbreken, maar wist niet te scoren en zo stond er de brilstand op het scorebord na 90 minuten.

Wel hoopvol was het feit, dat Bosch en Veldman weer minuten konden maken en ook prettig is het Raven weer te zien spelen.


Dan v.v. Heerenveen. Zij kwamen niet lekker uit de winterstop. Waar ze het voor de winterstop ook al regelmatig lastig hadden werden ze nu door DZOH en Achilles ’12 flink te kakken gezet. 3-1 en 6-1 waren de cijfers. 

De laatste wedstrijd die ze wel wonnen was tegen SVZW op 3 december. De ploeg die asv Dronten een nederlaag toediende twee zaterdagen geleden. 


v.v. Heerenveen heeft het dus zogezegd lastig en de ploegen boven hen lijken steeds verder van hen weg te kruipen, de messen zaterdag zullen dus geslepen zijn. En Dronten zal moeten oppassen dat de ploegen onder hen Noordscheschut en DZOH, niet snel dichterbij komen, dus ook voor asv Dronten geldt dat winnen het devies is!


Terwijl de schemer langzaam zal inzetten zaterdag namiddag hoopt Dronten de punten mee naar huis te kunnen nemen.


De wedstrijd in Heerenveen op sportpark Skoatterwald aan de Oranje Nassaulaan 21 vangt dus (let op!) om 17:00 uur aan!


AvL