aanstaande zaterdag staat in de 2e klasse G de kraker tussen de nummer 1 en 2 van de ranglijst op het programma. asv Dronten ontvangt koploper Veensche Boys en hoopt met een overwinning de koppositie over te nemen van de mannen uit Nijkerkerveen.

Eerder dit seizoen was het Veensche Boys die er voor zorgde, dat de Drontenaren een pas op de plaats moesten maken. Ondanks dat de verschillen in veldspel klein waren, waren het de Boys, die uiterst effectief te werk gingen en asv Dronten met een 3-0 nederlaag terug de bus in stuurden.

Sindsdien is Veensche Boys door gegaan met winnen, maar de laatste weken werden er toch wat punten verspeeld, waardoor asv Dronten de club tot op één punt is genaderd.

Achter deze twee blijven ook Batavia ’90 en Unicum uit Lelystad loeren op de nummer 1 positie, dus de spanning is om te snijden!

asv Dronten kent een vrijwel fitte selectie, alleen langdurig geblesseerden Jeroen van der Meer en Kelson Raven moeten verstek laten gaan.

Hopelijk dat aanstaande zaterdag de regenbuien en windvlagen het land uit zijn en we kunnen genieten van een spectaculaire topper, tussen twee teams die heel graag directe promotie naar de 1e klasse willen bewerkstelligen.

asv Dronten – Veensche Boys vangt zaterdag 9 april om 14:30 uur aan op het burgemeester Dekker sportpark te Dronten.

AvL