De donkere wolken die vorige week boven het sportpark hingen, maakten plaats voor blijdschap en euforie, nadat koploper Batavia ’90 de eerste nederlaag werd toegediend afgelopen zaterdag.

Donkere wolken hangen er opnieuw boven ons i.v.m. de maatregelen die aangekondigd gaan worden vanavond om 19:00 uur. Wat gaat er met het amateurvoetbal gebeuren? Dat is voor latere zorg.


Vooralsnog richten we ons ‘gewoon’ op het treffen met middenmotor OWIOS. Met 3 overwinningen, 3 gelijke spelen en 2 verlieswedstrijden en een doelsaldo die bijna helemaal in balans is, mogen de mannen uit Oldebroek zich met recht de koning van de middenmotors noemen. 

Het verlies vorige week tegen buurman VSCO deed wel extra pijn. Een wedstrijd met passie, strijd, gele en rode kaarten, eindigde in een voor OWIOS  teleurstellende 0-1 nederlaag.

OWIOS zal zich zaterdag thuis in Oldebroek dus op willen richten.


asv Dronten leek af te glijden, maar herpakte zichzelf met twee geweldige overwinningen. 1 in de beker tegen 1e klasser KHC. En vorige week werd dus koploper Batavia ’90 met 2-1 verslagen. Batavia was zelfs zo van slag, dat het afgelopen dinsdag ook zijn 2e nederlaag pakte tegen de Veensche Boys. 


asv Dronten wil blijven aanhaken en uiteindelijk weer mee gaan doen om de eerste plekken en doet dat dus met vertrouwen. 

Laten we hopen dat de tandem Rutte/de Jonge geen roet in het eten gooit en asv Dronten zaterdag de zegereeks mag aanvullen met een 3e overwinning op rij. 


Eén ding is in ieder geval zeker. Publiek is er zaterdag niet welkom, dus zaterdag rond half 5 wordt u via de verschillende sociale media kanalen geïnformeerd over de gespeelde wedstrijd OWIOS – asv Dronten.

We wensen ons vlaggenschip heel veel succes toe!