asv Dronten doet het uitstekend in de 2e klasse. Na 4 overwinningen en een gelijkspel vindt het zichzelf terug op een gedeelde 2e plaats!
Aanstaande zaterdag komt hekkensluiter Be Quick Zutphen op bezoek. De ploeg uit Zupthen had oud prof Jhon van Beukering al binnen om de ambities kracht bij te zetten na twee kampioenschappen op rij, maar moest op zoek naar een andere leidsman, omdat van Beukering afzegde ivm privé-omstandigheden.

Samen met een heel aantal blessures, zorgde dit voor een zeer moeizame start, waarbij de 8-1 klop bij vv Unicum als dieptepunt mag worden beschouwd.

Een aantal sterkhouders keert weer terug bij de mannen uit Zupthen en daarom geeft Be Quick aan, met veel vertrouwen richting Dronten te komen om hier een ommekeer tot stand te brengen.

asv Dronten voelt zich goed. Een aderlating is de langdurige afwezigheid van basisklanten Dirk van Driest en Yordi Schols, maar daarentegen staat de terugkeer van Sean Stenekes, hij heeft zijn schorsing uitgezeten. Vraag is of hij weer een plek in de verdediging kan veroveren, omdat daar Rik Breemhaar en Wilko Braam afgelopen weken een prima koppel bleken.
Cedric Oosterloo trainde afgelopen donderdag weer mee, de vraag is of hij zaterdag kan aansluiten bij de wedstrijdselectie.

Dronten zag vorige week een hoop kansen om zeep geholpen en had dat volledig aan zichzelf te wijten. De vraag is of asv Dronten dit kan omkeren, want zoveel kansen missen, dat kan haast niet ongestraft blijven, zou je denken.

De Drontenaren kijken al reikhalzend uit naar 23 november, als koploper Batavia ’90 op bezoek komt, maar wil men dat dit een wedstrijd wordt om de koppositie, dan zal er zaterdag gewonnen moeten worden van Be Quick uit Zutphen.

De wedstrijd vangt om 14:30 uur aan op het burgemeester Dekker sportpark te Dronten.