Zaterdag 24 september, een moment waar we lang naar uit hebben gezien! De competitie begint weer!

En we hebben er lang op moeten wachten, maar dan eindelijk speelt asv Dronten in de 1e klasse! We staan aan de vooravond van hopelijk, een geweldig seizoen!


De tegenstanders beloven in ieder geval op voorhand spektakel: Go Aheadkampen, Doskampen, KHC, WHC, SVI en dan vandaag ‘nieuwkomer’ v.v. Heerenveen.

De 2e club van Heerenveen stapte in de zomer over van de zondag naar de zaterdag en heeft gelijk al een luxeprobleem. Door het samenvoegen van twee teams en een aantal spelers van de SC, die over kwamen, heeft coach Niklas Tarvajärvi (kennen we ‘m nog?!) keuze te over en zal hij dus een aantal spelers ongewild thuis moeten laten. 


De grote keuze aan spelers leidde er in ieder geval toe, dat v.v. Heerenveen fluitend door de bekerpoule heen wandelde en al haar drie wedstrijden won. Nieuwkomer op de zaterdag en dus gebrand op een goede start!


Dan asv Dronten, daar was de bekerouverture eentje om snel te vergeten. Het verlies tegen het ‘grote’ SDC Putten was misschien ingecalculeerd, maar vooral het verlies tegen vv Unicum met maar liefst 7-1, deed veel pijn!

Aan Posthuma de taak om de 3 nederlagen in de beker toch een positieve draai te geven richting de competitiestart van aanstaande zaterdag!


Staf en uiteraard ook publiek zijn erg benieuwd naar de teruggekeerde Dylan van der Stoel en nieuwkomers Maikel Bosch, Mark Veldman, Cliff de Brons en Jordan Frankvoort!


Op naar zaterdag! We hopen dat net als in het kampioensjaar, een hoop publiek de weg naar het burgemeester Dekker sportpark weer weet te vinden.


Zaterdag 14:30 uur aftrap asv Dronten – v.v. Heerenveen


Na de wedstrijd de derde helft, met daarbij aanwezig feestzanger Marcel Dool! 


AvL