Terwijl de storm raast en het af en aan blijft regenen kijken we uit naar hopelijk de zon die achter de wolken vandaan komt. Letterlijk, al zal dat lastig zijn, als we de weersvoorspellingen mogen geloven. Figuurlijk zeker, want na het verlies van vorige week tegen Bennekom zat de pest er behoorlijk in. 

asv Dronten speelde eigenlijk heel prima, Bennekom was de eerste helft de bovenliggende partij, maar na rust, was het Dronten dat de kansen kreeg en recht had op in ieder geval een gelijkspel. Helaas kreeg het de deksel op de neus en verloor uiteindelijk geflatteerd met 3-0.

 

Oefenwedstrijd

Gelukkig was er dinsdag de mogelijkheid om wat recht te zetten tegen vv Berkum. Een 4e divisionist. 

Na 10 minuten sloeg de schrik Posthuma en de staf enigszins om het hart: het stond toen namelijk al 0-3 voor Berkum. 

Maar hierna herstelde asv Dronten zich uitstekend. ‘Ik heb vooral een positieve energie gezien in het verdedigen na het eerste kwartier en mede hierdoor waren we in staat goede goals te scoren.’

Dit laatste was wat er ontbrak de laatste weken: kansen afmaken. Afgelopen dinsdag kwam de groen-witte brigade uiteindelijk tot 4 goals en werd het 4-4.

 

Duno D

Dan de tegenstander van zaterdag. Opnieuw een onbekende ploeg, DUNO uit Doorwerth bekerde door in de poule om vervolgens te starten met een gelijkspel tegen SC Bemmel. RKHVV werd op 1-1 gehouden, van Putten werd nipt verloren, waarna de Bataven nipt werden verslagen met 1-0. 

Afgelopen zaterdag werd DUNO uit de beker gewipt door Quick 1888. De ploeg staat op een keurige 5e plek en zal willen proberen om asv Dronten, dat op 3 punten achterstand staat van DUNO, niet voorbij te laten komen. 

 

We zijn heel benieuwd hoe asv Dronten zich zal presenteren, na ongelukkige nederlagen tegen WSV en Bennekom, winst zou zeer welkom zijn en met de steun van de supporters gaan we daar vol voor!

 

We hopen u en jou te zien zaterdag om 14:30 uur op ons burgemeester Dekker sportpark.

 

AvL