asv Dronten zal zaterdag wat geduld op moeten brengen, want de wedstrijd in Apeldoorn tegen WSV begint aanstaande zaterdag pas om 18:00 uur. 

De mannen van WSV moeten het voorlopig doen met een plek in de onderste regionen van deze eerste klasse, waar stadgenoot CSV fier bovenaan de lijst prijkt! Dat zal steken. 

WSV begon dit seizoen met een 0-0 tegen Hatto Heim in de beker, waarna twee prima overwinningen volgden. In alle drie de bekerwedstrijden kregen de Apeldoorners geen enkele goal tegen. 

Ook in de competitie startten ze met een gelijkspel tegen Voorwaarts, waarna twee nipte nederlagen volgden tegen de Bataven en DTS uit Ede. WSV schuurt dus tegen een overwinning aan en zou die natuurlijk graag thuis behalen.


Dan asv Dronten, dat was dolgelukkig met de overwinning van vorige week op de Bataven. Na twee keer een 1-1 proefde het zoet der overwinning naar meer! Maar eerst kwam daar dinsdag……

Helaas moest sterkhouder Florijn Diepstraten zijn ploeggenoten en trainers mededelen, dat actief voetballen er voor hem op zit. Zijn lichaam werkt hem tegen en daardoor was er geen andere optie dan te stoppen.

Wel zal hij dit seizoen nog bij het team blijven om waar nodig de jongens te ondersteunen, al zal dit dus aan de zijlijn zijn. 


Zaterdag WSV. Hopelijk kunnen er weer wat geblesseerden aansluiten bij de wedstrijdselectie, zodat trainer Posthuma volop keus heeft. Ondanks de tegenvaller van Diepstraten, is het gevoel goed en hoopt asv Dronten de goeie lijn voort te zetten.

De wedstrijd vangt dus om 18:00 uur aan en met de intredende schemer, zal sfeer verzekerd zijn. 
We hopen dat er ook veel publiek vanuit Dronten de weg naar sportpark de Voorwaarts aan de Voorwaarts 450 in Apeldoorn zal vinden.


AvL