Aanstaande zaterdag 7 mei komt nummer 6 FC Horst op bezoek in Dronten. De ploeg van trainer John Martens maakt een aardig, maar eveneens wisselvallig seizoen mee. De 6e plaats is keurig, maar de afgelopen weken verloor FC Horst 2 van de 3 wedstrijden. Alleen tegen OVC ’85 werd een puntje gehaald. 

De ploeg lijkt een onderlinge strijd om ‘de best of the rest’  te voeren met de Valleivogels en vooralsnog staat de FC aan de verkeerde kant van de score en ziet het VRC steeds dichterbij komen.


Voor asv Dronten staat de week van de waarheid op punt van beginnen. Zaterdag 7 mei speelt het dus tegen FC Horst, dinsdag 10 mei mag het op bezoek  bij vv Lunteren om vervolgens toe te werken naar de absolute kraker op zaterdag 14 mei in Lelystad tegen het Batavia ’90 van versbakken trainer Michel van Oostrum. 
Hij lijkt de koppies van Batavia net op tijd allemaal de goede kant op te hebben gekregen en daarmee hijgt Batavia ’90 in de nek van asv Dronten, dat 3 punten voorsprong heeft. 


Met nog 6 wedstrijden voor de boeg is de spanning om het kampioenschap en promotie naar de 1e klasse nog volledig open!


Zaterdag a.s. om half 3 trappen asv Dronten en FC Horst af op het burgemeester Dekker Sportpark in Dronten.

Dronten kan alle steun gebruiken op weg naar het mogelijke kampioenschap, dus voor een middag vol spanning, strijd en hopelijk opnieuw veel goals zien we u allen graag bij de wedstrijd asv Dronten – FC Horst.