asv Dronten speelt aanstaande zaterdag opnieuw thuis op het burgemeester Dekker sportpark. 

De Drontenaren nemen het op tegen WVF. De ploeg uit Westenholte stond voor de coronacrisis met ruime voorsprong bovenaan in de 2e klasse H en was dus hard op weg om te promoveren naar de 1e klasse.


Na een periode van geen voetbal, zijn de Zwollenaren flitsend van start gegaan. Net als Dronten wisten ze al twee overwinningen op te halen. Tegen VSCO, wat eveneens in de 2e klasse (bij ons vlaggenschip in de competitie) speelt, werd met 3-0 gewonnen en de Zwolsche Boys werden met maar liefst 5-1 aan de kant gezet. Tegenstand aanstaande zaterdag is dus verzekerd.


asv Dronten moet het nog steeds stellen zonder Jeroen van der Meer, Laurens Brouwer en Frank Damman. Dave van Velthoven zal het doel bij het 2e elftal bemannen, terwijl Jordy Verburg en Alex Bindenga bij het eerste actief zullen zijn.

asv Dronten kende ook een flitsende start met twee prima overwinningen, maar kakte vorige week iets in, al mag gezegd worden, dat de organisatie uitstekend op orde was en asv Dronten de hele wedstrijd onder controle had. 


We zijn heel benieuwd hoe asv Dronten omgaat met het aanvallend ingestelde WVF. Hopelijk iets minder warm buiten het veld en een stukje meer passie binnen het veld.


De bal rolt vanaf 14:30 uur. We zien u graag aanstaande zaterdag met inachtname van de 1,5 meter afstand van elkaar!


AvL