Na de domper van vorige week, toen asv Dronten in de laatste minuten een zekere overwinning in het water zag vallen, mag het zaterdag 30 september aanstaande, de borst gelijk wéér nat maken. 

In Putten treft het de ploeg van Vincent ter Burg, SDC, die uitstekend zijn gestart met een 0-3 overwinning bij de Bataven. 

SDC Putten voelt zich sowieso kiplekker, want ook in de beker telde het drie klinkende overwinningen: tegen vv Unicum, FC Horst en Veensche Boys, al moest het tegen die laatste tegenstander wel flink aan de bak: 4-3!


SDC Putten degradeerde 2 jaar geleden en leek weer op weg om te promoveren, maar Zuidvogels gooide afgelopen seizoen roet in het eten, door vlak voor tijd de 1-0 binnen te schieten en zo staat Putten voor nog een jaar 1e klasse.

Wel is de doelstelling duidelijk. SDC Putten wil zo snel mogelijk naar de 4e divisie.


Dan Dronten. Uiteraard even flink balen, maar Posthuma kennende, was dat maandag klaar en kon de blik op aanstaande zaterdag. Met beelden en overige informatie is de staf deze week weer aan het puzzelen geslagen om weer een mooi strijdplan ten tonele te voeren. 

De ambitie, strijd en passie zijn uiteraard niet weg, na het jammerlijke gelijke spel en we hopen dan ook, dat asv Dronten zaterdag kan laten zien, dat het ook oprecht mee wil doen in die 1e klasse!


Verschillende spelers zijn in opbouw qua herstel en conditie en hebben daar deze week weer stappen in gemaakt!

Daarnaast zijn er zeker ook zorgen qua ziekte en blessures. Morgen zullen we zien met welke selectie asv Dronten de strijd aan zal gaan!?


Met een graadje of 18/19, droog en hier en daar een wolkje en wat zon, belooft het uitstekend voetbalweer te worden.

We hopen dan ook op een heerlijke wedstrijd, waarin asv Dronten eventueel kan gaan stunten, maar haar huid zeker duur zal verkopen!


De wedstrijd op sportpark Putter Eng aan de Roosendaalseweg 111 in Putten vangt om 14:30 uur aan.


AvL