asv Dronten speelde vanavond een moeizame wedstrijd tegen het stugge vv Lunteren.

 

asv Dronten speelde met de volgende 11 mensen:
Bindenga, Breemhaar, Maljaars, Diepstraten, Kroes, van der Vlag, de Boer, Timmer, Siebelink, Telgen en Woertink.

 

Op de bank:

Tolhuijsen, Meulens, Breukelman, Brouwer, Stenekes en keeper van Velthoven.

 

asv Dronten had wat moeite om op gang komen deze avond, misschien dat de niet al te vermoeiende wedstrijd van zaterdag, toch zijn sporen had nagelaten of misschien zaten de spelers met hun gedachten bij de wedstrijd Ajax -Benfica die eveneens vanavond gespeeld werd. 
Feit was dat de eerste helft weing om handen had. 

Ruststand 0-0

Na rust werd Laurens Brouwer ingebracht voor Niek Telgen. 

 

Het duurde tot de 63e minuut voordat Kevin van der Vlag asv Dronten op voorsprong zette, maar niet veel later was het Max Veenendaal van vv Lunteren, die de gelijkmaker al weer liet aantekenen. Een domper!

 

beteuterde koppies op het burgemeester Dekker sportpark. asv Dronten voerde de druk op en dat sorteerde effect: in de 80e minuut was het Dinand Woertink, die het afgelopen zaterdag ook al aardig op z’n heupen had, die de 2-1 liet aantekenen. 

Trainer Posthuma wisselde hierop Jodi de Boer voor Pim Breukelman, die afgelopen zaterdag al uitstekend inviel. 

5 minuten voor tijd was het ook einde wedstrijd voor Dinand Woertink, hij werd vervangen door Rihairo Meulens, die zo nog wat minuten mocht maken. 


Het was een wedstrijd om snel te vergeten, maar het belangrijkste: asv Dronten pakt 3 hele belangrijke punten en nadert Veensche Boys tot op 1 punt.


Aanstaande zaterdag een serieuze test: vv Unicum de nummer 3, wordt bezocht. We gaan zien hoe asv Dronten zich dan zal presenteren.


AvL